Bécsi kirándulások

2012.02.28. 20:43


Mikor menjünk Bécsbe, ha nem Karácsonykor?!

A karácsonyi vásárok hangulata alapvetően nagyon sok embert vonzz az utcára decemberben. Majdnem minden országban telis-tele van az utca ilyenkor szebbnél szebb kivilágítással, díszekkel. A bécsi vásár már világszerte ismert, hiszen rendkívül sok turistát vonz Ausztria fővárosába. Többnyire felnőttek, családok járnak ki a bécsi karácsonyi vásárba, olykor egybekötött kirándulással. Az iskoláknak kéne szervezni olyan bécsi kirándulásokat, amik 1-2 naposak. Szerintem a gyerekek nagyon élveznék és a kirándulás közben új embereket, idegen nyelveket ismerhetnének meg.

A legtöbb kéttannyelvű iskolában már bevezették a külföldi tanulmányi kirándulást és a bécsi kirándulások által a németet tanuló diákok rendkívül nagy számban sajátítják el a német nyelvet könnyebb módon, mint egy hagyományos iskolában, ahol erre nincsen lehetőség. Az oktatási rendszernek sokkal jobban kéne támogatnia a diákok külföldre szervezett tanulmányi kirándulásait, hiszen így hozzá segítené őket a dinamikusabb fejlődésükhöz. Bécsi kirándulási lehetőségekről az interneten is tájékozódhatunk, hogy hova érdemes elmenni, melyek azok a látványosságok, amelyeket célszerű megtekinteni. Vannak olyan pár napos bécsi utak, amelyeket különböző utazási iroda szervez csoportos útként, s ezek általában kedvezőbb árkategóriában jönnek ki, mintha magánemberként megszervezünk egy bécsi kirándulást. Lehet már egy napos kiránduláson is részt venni Bécsben, a Schönbrunn-i kastély megtekintésével. 

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr194221016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása