Mivel jelenleg munkakereső vagyok, gyakran találkozom az otthoni pénzkeresés lehetőségével. Komolyan kecsegtető ajánlatok, de elég rizikósak is. Általában bedolgozás, alkalmi munka, illetve adminisztratív a feladat, de sajnos nagy számban kérnek a munkáért előre pénzt. Effektíve azért fizetünk, hogy dolgozhassunk. Egyébként nagy álmom lenne, ha otthon ülve tudnék pénzt keresni, mert nem vagyok nagy emberbarát, emellett pedig rettegek a nagyvárosban, mivel egyszerű vidéki lány vagyok, arról pedig nem beszélve, hogy az ember a megkeresett pénzének a felét utazásra költi, mert az alkalmazó nem hajlandó hozzájárulni az útiköltséghez.

     Ha az efféle munkák nagy része megbízható lenne, akkor kismamák, hátrányos helyzetűek, nyugdíjasok is tudnának nyugodtan, otthon pénzt keresni, de sajnos köztudott, hogy az alkalmazók rendszerint kihasználják a kétségbeesett munkakeresőt. Saját tapasztalatból is mondom.

     Jelenleg első alkalommal próbálom ki az otthoni pénzkeresés lehetőségét, és egyelőre elég óvatos vagyok. Szomorú, hogy az emberek mentalitása évezredek alatt sem változott, vagy legalábbis nálunk nem, de világéletemben hittem a jóban, és bízom abban, hogy az ember hajlandó, és akar is változni.

     Ha otthon kereshetném meg a kenyérre valót, az azért lenne remek, mert mindenre jutna időm, önmagam lehetnék, és nem kéne mindennapos megaláztatásokat elviselnem aprópénzért. Mert sajnos ezt is megtapasztalhattam már.

     Például ha otthon dolgozva kereshetnék pénzt, akkor gond nélkül tarthatnék akár baromfit is a kertben. Tudom, hogy viccesen hangzik, de az egyre dráguló, és ezzel egyenesen arányosan romló minőségű élelmiszerek mellett sokkal jobban megérné a pénztárcámnak és az egészségemnek is. A mai rohanó világban azonban erre nem igazán van mód. Az embereknek nincs idejük egymásra, fáradtak és kiábrándultak. Azonban a technika már felfejlődött olyan szintre, hogy a dolgozók nagy része alkalmazhassa az otthoni pénzkeresés fogalmát a gyakorlatba átültetve. Mindemellett kiegyensúlyozottabbak lennének, több idejük lenne a gyerekeikre, akiket manapság a televízión kívül senki nem nevel, több energiájuk maradna a családjukra, a barátaikra, így tehát jó beszélgetésekre, és értékes idő eltöltésére. Bár attól tartok, hogy emiatt talán megnőne a túlsúlyosok száma, de lehet, hogy az otthoni pénzkeresés mellett a fennmaradó energiájukat sportolásra is tudnák fordítani.

     Én bízom ebben a lehetőségben, és remélem, hogy az otthoni pénzkeresést ajánló alkalmazók száma és megbízhatósága egyre inkább nőni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr893522677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.27. 15:19:23

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása