Pár évvel ezelőtt a barátainkkal egy őrült ötlet jutott az eszünkbe. Kitaláltuk, hogy menjünk el Szlovákiába síelni. Ez azért volt felettébb őrült ötlet, mert soha életünkbe nem húztunk még síruhát. Sőt, a magyarországi maximum 40 cm-es – de könnyen lehet még kisebb- havon kívül komolyabb pályát nem is láttunk. Az hirtelen jött őrült ötlet azonban mindenkinek tetszett és úgy döntöttünk belevágunk.

De mivel is kezdjük? – merült fel bennünk a kérdés! Persze, minket, lányokat csak az érdekelt, hogy minél hamarabb elindulhassunk beszerezni a síruhánkat. Azonban előtte még szállást kellett foglalnunk, mert hát valahol mégis csak aludnunk kellett. Miután lefoglaltuk az alvóhelyünket és már biztosak voltunk abban, hogy nincs visszaút és síelni fogunk jöhetett a vásárlás.

A legtöbb időt természetesen a síruha kiválasztásával töltöttük. Nekünk, nőknek persze hiába mondták a párjaink, hogy nem divatbemutatóra megyünk, és higgyük el, hogy nem feltétlen szükséges az, hogy a síruhánk színe tökéletesen passzoljon a síbakancsunkhoz, sőt még a sí szemüvegünkhöz is. De mi csak válogattunk. Persze rá kellett jönnünk, hogy nem a síruha a legszexisebb viselet. Lényeg a lényeg, hogy mi megpróbáltuk magunkból kihozni a legtöbbet. És néhány órás válogatás után a fiúk nagy örömére mindenki megtalálta a legtökéletesebb síruhát magának.

Eljött az utazás napja. Mindenki hatalmas csomagokkal érkezett a megbeszélt találkozóhelyre. Összevártuk egymást, hogy együtt, három kocsival induljunk el a nagy útra. Élveztük az utazást, a táj is gyönyörű volt. Azonban amikor kicsomagoltam a bőröndömet hidegzuhanyként ért a felismerés, hogy otthon hagytam a tökéletes síruhámat. Tudom, mit gondoltok… béna vagyok. És valóban. El sem mertem mondani a többieknek. Csak a páromnak súgtam oda, hogy mi a probléma. Ő csak nevetett, majd megfogta a kezemet és elindultunk ruhát kölcsönözni. Így történt, hogy az otthonhagyott, szép fekete-fehér síruhám helyett életem első síelését egy neon zöld, kölcsönzött szettben kellett eltöltenem.

 

Szerző: joejudge

Szólj hozzá!

Címkék: síruha

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr923777951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása