Az én szívemhez nem igazán állnak közel ezek a fajta autók, mint a darus autók de egy építkezésen igen hasznos lehet, bármilyen tárgy vagy betontömb elmozdítására, felemelésére és arrébb rakására. Ma már sok ilyen vállalat van, amelyek segítséget nyújtanak olyan cégeknek vagy egyéb kisemberek számára, akiknek nem adatik meg egy ilyen darus kocsi.

  Viszont ezeknél a darus vállalatoknál több embert is igénybe vesz, hogy a darus autóhoz megfelelő képzettséggel rendelkező dolgozókat találjanak. Persze ehhez –gondolom én-, nem elég egy sima autóvezetői vizsga. Persze azt is le kell rakni, de ezt az engedélyt, hogy darus kocsihoz való jogosítványod legyen, feljebb kell fokozni, de viszont a mai világba már nem egy olcsó mulatság.

  Egyébként most így mélyebben belegondolva elég jó mulatság lehet a darus kocsival fel és le emelgetni a dolgokat, csak arra kell vigyázni, hogy nehogy ráejtsük valaki fejére mondjuk egy kisebb konténert, ami meg van rakva tégladarabokkal, mert az igen fájdalmas lehet. :)  

  Visszatérve a darus vállalatokhoz, szerintem nagy felelősséggel a válladon lehet bekerülni egy darukezelő állás megpályázására. Igen szigorúan veszik az ilyet, leellenőriznek mindent és biztos is, hogy legalább ötször is meggondolják, hogy ki töltse be az állást, hogy ki a megfelelő személy egy daru kezelésére.

  Persze jó, hogy ha van a belső embered vagy ismerősöd, aki segítségével bekerülhetsz erre a darukezelői állásra, mert így sokkalta nagyobb az esélyed. De itt is azért meg kell lennie annak a felelősségtudatnak.

  Akiket érdekel ez a lehetőség és úgy gondolja, hogy alkalmas rá, az internet segítségével bátran rákereshet a darukezelői álláslehetőségekre. Sok sikert!

  Azoknak a munkakeresőknek, akik nem tehetségesek az ilyes fajta munkában, azokat nagyon kérem, hogy ne ezt a szakmát válasszák, mert igen csak nagy meglepetés érne, ha egyik nap az utcán sétálva egy daru a fejemre pottyantana valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr703874587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása