Bizonyos körökben manapság szinte mindenki használ névjegykártyát, s ez a szokás lassan átterjed azokra a munkakörökre is, ahol egyáltalán nem létszükséglet a kis kártya birtoklása. A névjegykártya nyomtatás már a XX. században felkapott tevékenységgé vált, s a XXI. századba lépve szinte mindennapos a menedzseri, titkári, kapcsolattartói és egyéb munkaköröket érintő névjegykártya nyomtatás. Egyesek már jól bevált helyeken végzik az újabb és újabb csomag névjegykártya nyomtatást, mások pedig lázasan keresik az árban és minőségben is leginkább megfelelő nyomtatóhelyet.

Az ismeretség, az internet illetve a széles látókör egyaránt segíti a névjegykártya nyomtatást érintő kutatást, s így az érdeklődő csakhamar kezében tarthatja álmai adatlapját. Magam is arra vetemedtem, hogy kicsit jobban körbenézzek, milyen szempontok alapján döntenek az emberek a névjegykártya nyomtatás mellett. Őszintén szólva inkább megszokást és divatot találtam, valamint presztízst, mint bármilyen más logikát. A nagy többség leggyakrabban egyfajta képzelt, vagy a társadalmi minták által berögzült tudattalan hatás eredményeként választja személyes adatai és elérhetőségei közreadására a névjegykártya nyomtatást, mert ezáltal kicsit többnek, nagyobbnak érezheti magát. Ma már nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is hódít a névjegykártya nyomtatás, talán még inkább, hiszen a behatárolt terület megkíván egyfajta részletes tájékozottságot és tájékoztatást ügyfél és szolgáltató részéről egyaránt. Aggodalomra azonban semmi ok, nem csupán hazánkat érinti ez a fajta „trendi” hullám, külföldön is nagy népszerűségre tett szert a névjegykártya nyomtatás. Szükséges jó, vagy éppen szükséges rossz? Lehet szubjektív és objektív kritériumok alapján elemezni a régi-új szokást, de ettől még a tények nem változnak. A névjegykártya nyomtatás most éli fénykorát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr813745011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása