Tuning kipufogót szeretnél?

2012.01.15. 15:06

 Azon fiatalok körében, akik nagyon szeretik a sportos kinézetű autókat és van is rá pénzügyi keretük, vásárolnak az autójukra tuning kipufogót. Egyes tuning kipufogók egyedivé teszik az autót, mind kinézetileg, mind hanghatásilag. Egy jól megválasztott sportos tuning kipufogó, mind teljesítményében, mind küllemében növelheti az autó értékét. Sokan csak a feltűnés kedvéért használnak tuning kipufogót, ami sokszor megbélyegzi az autó fiatal tulajdonosát, mert azok az emberek, autótulajdonosok, akik ilyen módosított alkatrészt használnak autóikhoz, a közhiedelem nem mindig feltételez jót.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a tuning kipufogó használata nem mindig szerencsés dolog, mivel az autó teljesítményét lóerőkben bizonyos szintig növeli, de viszont ezáltal a fogyasztást is emeli, ami manapság már meggondolandó ilyen mértékű benzinárak mellett. A tuning kipufogót beépítők autótulajdonosainak azonban mégegy dologgal szembesülniük kell, azzal, hogy a motor hamarabb elkopik, tönkremegy, mivel ezek a gépjárművek erősebb, sportosabb használat ba vannak véve. Megfontolandó az is, hogy milyen kipufogó tuningot szereltetünk fel, mivel az autó motorjának karakterisztikáját hangsúlyozzuk ki vele, külsőleg pedig az esztétikáját. Jobb egy minőségibb, a kocsihoz mérten kialakított gyári ajánlással rendelkező, márkájához ajánlott uning kipufogót beépíttetni, mint egy hátsó udvarban összeeszkábált, „ neve sincs” tuning kipufogót alkalmazni. Esztétikailag szebb egy krómozott, szolidan a gépjármű alól kilógó tuning kipufogó, amely a saját tetszetősségével többet jelenthet a gépkocsi és a tulajdonosa számára, mint az ormótlan nagy, hátul erőteljesen kilógó, érces hangzású kályhacsőre emlékeztető tuning kipufogó. A kevesebbel néha többet érhetünk el, mind a kocsi kinézet, mind pedig használata terén.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr623549069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása