Olcsó Benzin MINDENKINEK!

2012.01.10. 20:58

 Olcsó benzin?

 

Na, az olcsó benzinről. Azt hiszem, hogy az olcsó benzint el lehet felejteni! Ugyanis mikor és kinek is volt olcsó a benzin? Erről azt gondolom, nagyapáink tudnának inkább mesélni. Az én nagyapám szerint akkor volt olcsó benzin, mikor annyiba került, hogy könnyedén, gond nélkül ki tudták fizetni az emberek.

Az olcsó benzin ma már csak egy álom. Persze most is vannak olyan emberek, akiknek az olcsó benzin vagy drága benzin mindegy. Általában, azonban az olcsó benzin nem jellemző.  Az olcsó benzin lehet, hogy nem is olyan olcsó. Ugyanis az olcsó benzin lehet, hogy messze van, És el kell oda is menni, az olcsó benzinnel. Kérdés, hogy akkor az olcsó benzin akkor mennyibe is kerül? Vannak olyan kutak, ahol az olcsó benzinért hosszú sor áll, mert olcsóbban adják a másiknál, Az olcsó benzin így az időveszteség miatt is már nem olcsó benzin, ugye? A határok mellett élők talán könnyebben jutnak olcsó benzinhez, ha szerencséjük van. Az olcsó benzinhez jutni így nem is annyira egyszerű. Észszerű lehet figyelni a híreket, hol és mikor juthatunk viszonylag olcsó benzinhez.  Nagyapám már nem él sajnos, de ha tudná, hogy az olcsó benzin ma mennyibe kerül, akkor elájulna. Még ki tudja, hogy a ma olcsó benzin az holnap mennyibe fog kerülni? Talán majd azt fogjuk mondani másnap, hogy jé: tegnap még milyen olcsó volt a benzin! Mennyire örülnénk, ha az olcsó benzin mindenkinek az lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr543535386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása