Az ősi kínai filozófia szerint azt emberi test összetett rendszer, amelyben ha nincs meg a JIN és a JANG egyensúlya, akkor nem biztosított a belső szervek harmonikus működése. A belső energia akadálymentes áramlása szükséges szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez.

Annak ellenére, hogy a tapasztalatok szerint a gyógyászat egyre inkább elfogadja ezt a nézetet és az alternatív módszereket, az emberek érdeklődése is a keleti gyógyászat felé fordul, kevesen tudják, hogy létezik egy kínai cég, amely fennállása 16 éve alatt kis, családi vállalkozásból birodalommá nőtte ki magát.

Ez a cég a TIENS.

Dr. LiJinyuan alapító elnök cége idáig 190 ország 16 millió vásárlójához juttatta el termékeit, amelyekben a négyezer éves hagyományos keleti gyógyászat tapasztalatai ötvöződnek a harmadik évezred gyártási technológiájával.  Étrendkiegészítő termékei és egészségvédő, helyreállító készülékei hazánkban is egyre keresettebbek.

Ezek közül is kedvencem a „TÜSI”-harmonizáló készülék.

Külsőleg nem sokban különbözik egy arckrémes doboztól, elfér egy kézitáskában, működése pedig a bioáramon és az energiacsatornák rendszere kínai elméleten alapszik.

Háromszor kilenc acéltüskéje és egy acélgyűrű segítségével helyreállítja a megszakadt bio-áramkört a szervezetben ezáltal biztosítva az akadálymentes energia áramlást. Eredetileg a vérnyomás optimalizálására fejlesztették ki, de használata közben kiderült, hogy fájdalomcsillapításra (különösen migrénes fejfájás esetén) és stesszoldásra is rendkívül alkalmas, sőt - jó hír a férfiaknak - stimulálja a még élő, de inaktív hajhagymákat ezáltal csökkentve a kopaszodás mértékét.

A készülék mindenki számára hozzáférhető, ceruzaelemmel működik, könnyű, esztétikus külsejének köszönhetően bárhová magunkkal vihető.

A „Tüsi”-Harmonizáló készülék méltán nyerte el szakmai zsűritől a világkiállítás aranyérmét egymás után nyolc alkalommal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr644855714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása