Ki az igazi Barney Stinson?

2012.01.23. 22:54

 E név hallatán az emberek nagy többségének akarva-akaratlanul mosoly szökik az arcára. Hiszen ki ne ismerné Barney Stinson-t, az Így jártam anyátokkal című sorozat nagy nőcsábászát?

Akik azonban mégsem ismerik, azoknak nagy szeretettel mutatnám be Őt. Azt a férfit, aki számára nem létezik olyan nő, akit egyszer ne tudna az ágyába cipelni. És a kulcsszó: az egyszer. Barney Stinson ugyanis egy egyéjszakás pasi. Az a féle fiú, akire ha nőnemű lenne azt mondanánk, hogy könnyű vérű – és most finoman fejeztem ki magam.

Egyetlen dolog van, ami ellen mindennél jobban küzd és ez az, hogy ne ébredjen reggel nő mellett. Bizony. Egy kósza numera és Barney már le is lépett. Néha hagy egy búcsúlevelet – teszem hozzá általában nem a saját nevét használja, mert New York-ban nagy híre van- ,de általában csak elegánsan lelép. És itt a másik kulcsszó: elegáns. Barney Stinson minden körülmények között elegáns. Szigorúan öltönyt visel! Még a pizsamája is „öltönypizsama”. És ezzel el is jutottunk a következő fontos ponthoz, ami nem más, mint Barney jellegzetes szófordulatai, amiket biztos vagyok benne, hogy a világon ma már milliók használnak. Az öltözködéssel kapcsolatos mondása a „Suit up!”, azaz „Öltözz ki!” – ami természetesen a már említett öltönymániájára utal. Hasonló híres mondása még a „Fergeteges” szó használata, de nem akárhogy. Stinson a Ferge… és a …teges rész közt mindig hatásszünetet tart és ez az ő szájából hallva, mit is mondhatnék… fergetegesen hangzik.

Aztán ott vannak az ő legkedvesebb barátai; Ted és Marshall, valamint Robin és Lily, akiket nem hagyhatok ki a sorból. Ők négyen mindig nyomon követik Barney Stinson hódításait, sőt, néha asszisztálnak is hozzá.

Sok férfi példaképként tekint rá és szeretne hasonlítani Barney Stinsonra, azonban tényleg csak a filmbéli Barneyra, mert a valóságban az őt alakító Neil Patrick Harris bizony meleg. Tudom mit gondoltok! Én is alig hittem a fülemnek, hogy valaki, aki ennyire jól játssza a pofátlan és érzéketlen nőcsábászt hogyan állhat át a „másik” oldalra.

Minden esetre mi a filmbéli alakításáért rajongunk. Aki még nem látta a sorozatot, annak ajánlom, hogy minél hamarabb keressen rá és ismerkedjen meg a mi Barney Stinsonunkkal!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr543742171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása