Keresek egy jó gyógyfürdőt valahol a Bükkben, vagy felőlem mindegy is, csak legyen megfelelő. rossz tapasztalatom volt eddig a gyógyfürdőkkel. akárhol voltam eddig, lehetett az luxusgyógyfürdő vagy szerényebb gyógyfürdő, a probléma mindig az volt, hogy nem voltak elég tiszták az emberek, akik odajárnak. Miért gondolja az bárki, hogy a gyógyfürdő arra való, hogy ott tisztára mossuk magunkat? Közel sem ez a célja. Egy valamire való gyógyfürdő odafigyelhetne a vendégekre is.

Persze nem lehet kitalálni tiszta embereknek való gyógyfürdőt meg külön koszos embereknek nyitott gyógyfürdőt, de mégis, olyan elkeserítő a látvány néha ezeken a helyeken. A gyógyfürdők rendelkeznek szabályzattal, de ha nem is lenne külön gyógyfürdő- házirend, akkor is tudhatná minden vendég, hogy az ilyen helyeken ápoltan kívánatos megjelenni. Az lesz majd a következő lépés – amit a gyógyfürdőkkel kapcsolatos élményeimből ki akarok hagyni-, hogy majd tusfürdővel bemegy valaki a forró medencébe, és megmossa magát. Tisztul, és a gyógyfürdőnek köszönhetően közben még gyógyul is. Hát véleményem szerint a gyógyfürdő alkalmas ugyan, de nem arra jött létre, hogy az emberekről lemossa az odavezető út porát, hanem egy terápiás tevékenység, ha úgy tetszik. Gyógyfürdőzzünk bátran, de ne tekintet nélkül másokra. Ráadásul a gyógyfürdők annyira nem olcsók, hogy az ember a jegy megváltása után el tudja viselni, ha ilyesmivel akad össze. Legyen a gyógyfürdő a kellemes és hasznos időtöltés ötvözete, tiszta, gyógyfürdőkhöz méltó körülmények között. Na, ki tud valami jó gyógyfürdőt?


A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr693742180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása