Munka és élet Írországban

2012.02.28. 20:44

Hol szeretnél dolgozni, ha nem Írországban?!

Manapság tele vannak a külföldi álláshirdetések jobbnál jobb munkalehetőséggel, azonban köztudott hogy Angliát már megszállták a magyarok, ezért csak olyan országot tudok javasolni, ahol még nem aknáztak ki minden lehetőséget. Erre nagyon jó példa Írország! A munkalehetőségek Írországban is fellelhetőek, de még jobban jársz, ha Te találod meg a munkát előbb!

Az Írország kormányának tanácsa, hogy a külföldi munkavállalók legyenek körültekintőek és ne menjenek ki úgy, hogy nem szervezték le előre az írországi munkájukat, ugyanis kint nehezebb munkát találni, mint belföldről, közvetítőn keresztül. Habár a magyarok többsége Londonban válla állást, a kínaiak és az olaszok elég nagy számban vállalnak munkát Írországban. Arra is számítanod kell, ha Írországban szeretnél dolgozni, hogy minden jóval drágább, mint hazánkban. Lehet, hogy a fizetés magasabb, de a lakbér és a megélhetés és többe fog kerülni!

Vannak olyan munkalehetőségek Írországban, amiből kifejezetten kevesen vannak, ezért ajánlatos azokat megcélozni, de egyértelműen ennek utána kell járni mielőtt utazásra szánja el magát az ember!

Mielőtt munkát vállalunk fontos, hogy legyen egy alaposan megszerkesztett önéletrajzunk és nem hátrányos, ha vannak séma motivációs leveleink attól függően, hogy milyen fajta munkát szeretnék vállalni. Utóbbinak nagyon fontos része az, hogy megindokoljuk, hogy miért kifejezetten mi vagyunk alkalmasak arra a pozícióra és miért pont Írországban szeretnénk dolgozni. Ha meggyőző indokot tudunk írni, akkor egyenes úton vagyunk a cél felé!

Ha nehezen megy, a munkakeresés vagy nem vagyunk magunkban biztosak, akkor mindenképpen célszerű fejvadász cég segítségét kérni!

Munkakereséskor mindig legyünk körültekintőek és alaposak! Sok sikert kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr844221020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása