De miért ideális holland biciklit venni, s egyáltalán mi az, hogy Holland bicikli?

A holland kerékpárok egyik fő ismertetője, hogy rendelkeznek agyváltóval, rollerfékkel elől-hátul, ledlámpás világítással, szoknyavédő burkolattal, láncburkolattal.

Általában alacsony vázátlépésű kivitelezésűek, könnyű a le és a fel szálás, tökéletesen megfelel túrázásra és városi bevásárló biciklinek is. Van csomagtartós, elől, vagy hátul, de láttam már olyat is, ami mindkettővel felszerelt. Magyarországon érdemes ezeket kéz alól vásárolni, mert eredeti áruk igen magas, s ki lehet fogni használtan is nagyon jó minőségű Holland bicikliket.

A holland turisták híresek arról, hogy kivételesen hosszú bicikli túrákat szerveznek, amelyeket átlagosan egy -két hétre szerveznek. Ezen igények miatt ezeket a bicikliket, nagyon stabilra tervezték, edzett acélvázzal, kényelmes ülőkékkel, strapabíró, közepesen vastag gumikkal, amik jól bírják az erdős és az aszfaltos terepet is. Mindenképp jó választás, ha időt álló befektetést szeretnél, vagyis nemcsak divatból veszed meg, hanem hosszútávra, városi közlekedésre és túrázásra.
Nem sok gond van velük, elég precízen vannak gyártva, viszont ha mégis kisebb hiba merülne fel, vagy gumicsere, pénzügyi oldalról nézve, ne szakszervízt keress meg, hanem egy jó magánzó bicikli szerelőt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr714044481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása