Trendy Szemüvegek

2012.02.29. 21:47

 A legtöbb ember világtragédiaként éli meg, ha kiderül, szemüveget kell viselnie – főleg, ha nő az illető. Szinte el sem tudja dönteni, melyik a rosszabb, hogy nem lát rendesen, nem tudja elolvasni az utcatáblákat, és nem talál vissza a strandon a törülközőjéhez, vagy hogy egy rettenetes üvegszörnyet kell hordania az orrán, ami nyom, leesik, eltörik, nem lehet benne tornázni, úszni…

 

Pedig a modern, csinos szemüvegek már nem feltétlenül a szükséges rossz kategóriájába tartoznak, hanem akár divatos kiegészítőként is viselhetők. Úgyhogy, ha kénytelenek vagyunk belépni a szemüvegesek táborába, felejtsük el az SZTK-t, a szódásüveg jellegű, két centi vastag szemüvegeket és a fantáziátlan kereteket, és menjünk el inkább egy Ofotértbe, ahol a szemvizsgálat mellett számtalan divatos szemüvegkeretből válogathatunk.

Azonban készüljünk fel arra, hogy a hatalmas választék miatt órákat is eltölthetünk a keretek között, mire megtaláljuk az ideális szemüveget. Pláne, ha rendelkezünk valamiféle „különös ismertetőjellel”, például keskeny az arcunk, mint nekem is, és a legtöbb leesik a fejünkről… De ha egyszer megtaláljuk a nekünk való szemüveget, egy idő után azt vehetjük észre, hogy a nemszeretem okuláréból hamar igazi társ válik: az ideális szemüveg ugyanis kiemeli azt, amit érdemes – például a szemünk színét – karakteressé teszi az arcot, és intelligens külsőt kölcsönöz – úgyhogy készüljünk fel a tanárnénis, titkárnős beszólásokra.

A szemüveg további előnye a kontaktlencsével szemben, hogy lefekvés előtt sokkal könnyebb eltávolítani az arcról, és ha véletlenül szemüvegben alszunk el, sem szembesülünk olyan „élményekkel” – vörös és száraz szem -, mint a lencse esetében. Ja, és tudtátok, hogy egyes férfiak kifejezetten buknak a szemüveges nőkre…?

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr974227379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása