Napjainkban egyre nagyobb szerep jut az internetnek, ezért már bármiről lehet blogot írni. Így van ez a gasztro blogokkal is, amelyek egyre elterjedtebbek és különböző szemszögekből közelítik meg a gasztronómiát. Bár egy gasztro blogot nagy munka elindítani, de néhány bejegyzés után könnyen népszerűvé válhat. Ez így van a blogok összes többi fajtájánál is, de itt egyszerűbb a helyzet, mert aki szeret különleges ételeket enni vagy elkészíteni, annak nagy segítség, ha talál egy ehhez kapcsolódó oldalt.

           

Az egyik kedvenc gasztro blogom a „2 X SÜLT Kulturális Gasztro-utazó Blogportál”, ami nem csak az ételekről és különleges fűszerezési módokról ismert, hanem a fogyókúrához is segítséget nyújt, valamint rendszeresen számol be fesztiválokról, ami különleges bepillantást nyújt a hazai gasztronómiába. Ha ez nem lenne elég valakinek, még a felépítése is nagyszerű élményt nyújthat azoknak, akik szeretik több szempont alapján megvizsgálni a dolgokat. Ebben az esetben általában párbeszéd formájában írja ki a szerző a bejegyzéseket, mintha interjút készítenének vele.

            Egy másik nagyszerű gasztro blog a „Gasztro kalandor”, ami az előzőhöz képest kicsit másféleképpen mutatja az ételek, italok és az utazás világát. Hasznos segítséget nyújthat azoknak, akik recepteket keresnek vagy épp valami különleges ország kultúrájára, ételeire és italaira kíváncsiak.

            Akik inkább az édességeket kedvelik azoknak a gasztro blogok közül a legjobb választás a „Csokiblog”. Különböző fajtájú, formájú és ízű csokoládékat valamint a világ legkülönfélébb édességboltjait mutatja be.

            Egy gasztro blogot könnyű megtalálni, ha a megfelő oldalakon utánanézünk. Így könnyen találhatjuk meg a számunkra legtökéletesebbet.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr1003745003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása