Nincs könnyű dolga manapság azon ifjú titánoknak, akik riporter állást keresnek. A média folyamatos átszervezése következtében egyre szűkülnek a lehetőségek, ám a szemfüles érdeklődők az interneten találhatnak jó néhány riporter állást. Más kérdés, hogy ezek mennyire elégítik ki a fiatalok kíváncsiságát és érdeklődési körét. Mindannyian tudjuk, hogy riporter állás és riporter állás között óriási a különbség. Szakmai gyakorlat, tanulás, önkénteskedés a leggyakoribb címszavak.

Néha azért megakad a szemünk egy-egy hosszabb, vagy akár rövidebb hirdetésen, ami izgalmas riporter állásról beszél. Természetesen fontos a végzettség, vagy legalábbis egyfajta tapasztalat ahhoz, hogy a jelentkező hölgyek és urak, illetve a teljesség kedvéért lányok és fiúk betölthessék a meghirdetett riporter állást. A kiválasztás folyamata sem feltétlenül túl rövid, hát még maga a megfelelés! A riporter állások nagy része főként kreativitást, ugyanakkor komoly érdeklődést is megad bizonyos témaköröket illetően elvárt követelményként. A legbátrabbak azonnal belevágnak, de akad olyan is, aki kétszer megfontolja, hogy beadja-e önéletrajzát a meghirdetett riporter állás kapcsán. Különféle emberek, különböző személyiség. Egy riporter állás egész embert kíván, még akkor is, ha csupán szakmai gyakorlat vagy éppen önkénteskedés. Mielőtt bárki belevág, érdemes megfontolni, miért is teszi, s megvan-e hozzá a szakmai kompetencia és a személyes képesség?! Ha nem csupán ezekre a kérdésekre tud válaszolni, hanem valóban rendelkezik szenvedéllyel és elhivatottsággal, akkor egészen biztos, hogy az egyik riporter állás az övé. S hogy vajon melyik? Ezt talán azoktól kellene megkérdezni, akik naponta jó néhány órát töltenek el a számítógépet bűvölve, csak azért, hogy megleljék álmaik riporter állását. Ha valakinek sikerül, jó lenne, ha jelezné! Galamb, füst vagy egyszerű levél formájában is érkezhet az üzenet, de jó lenne tudni, egy riporter állás valójában miről is szól és mennyit is ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr203601853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása