Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy az x-box napjaink legkeresettebb játék konzola. Pár évvel ezelőtt még a nintendó hódított szerte a világon, majd a playstation újabb és újabb változatai csábították a vásárlók tömegét és azt hittük, ennél jobb már nem jöhet mára kiderült, hogy mégis.

Az x-box az új őrület. És azt kell mondanom, hogy nem csak a gyerekek körében. Sőt! Talán nem túlzás azt állítani, hogy több felnőtt - természetesen főleg férfi – használja ki az x-box által nyújtott élvezeteket, mint gyerkőc. Persze, az ürügy általában az, hogy „vegyünk a kisfiunknak egy x-boxot, hiszen ez az új őrület, már minden osztálytársának van”, stb… Nem is ecsetelném tovább ezt, hiszen mindannyian ismerjük ezt a sztorit.

Az apukák először még mielőtt odaadnák az ajándéknak szánt x-boxot először csak kipróbáljál, mert ugye mindenképpen meg kell nézni, hogyan működik. Aztán jönnek azok a délutánok, amikor együtt kell játszania apának és fiának. És egyszer csak ott tartunk, hogy a gyerekek ágyba kerülnek, az apuka pedig még mindig a tévé előtt ül és x-boxozik.

De térjünk át a fiatal felnőttek generációjára és nézzük meg, rájuk hogyan hat az x-boksz láz: Természetesen nem maradhatnak ki ők sem az őrületből. Hatalmas játékesteket rendeznek egy kis ivászattal egybekötve, ami – tapasztalatból mondom – általában hajnalig is eltart, mert annyira lázba tudják őket hozni a verekedős játékok, a különböző autós és motoros versenyek, hogy el sem lehet őket rángatni az x-boksz elől.

Tehát az x-boksz képes arra, hogy leküzdje a generációk között átívelő távolságokat. Akinek még nincs a lakásában a szerkezet, annak ajánlom, hogy jól gondolja meg, hogy beszerzi e. Biztosan állítom, hogy függőséget okoz és sok-sok egyéb hasznos dologtól veszi el az időt. Azonban pozitívumként megemlíteném, hogy lazításra tökéletes, a lényeg, hogy tudni kell mértéket tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr713601865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása