Ingyen játék letöltés

2012.01.10. 20:56

 Nem tudom, mondtam-e már, hogy nemcsak filmeket szeretek nézni, de imádom a számítógépes játékokat is. Sajna, az ember pénze véges, így az ingyen játékletöltés előbb-utóbb szóba kell, hogy jöjjön. Első körben a magyar nyelvű ingyen játékletöltési oldalakat kerestem meg.

Vannak ezek között olyan oldalak, ahol az ingyen játékletöltés sajnos mégsem nyerte el a tetszésemet. Nem az ingyen játékletöltéssel volt a baj, hanem azzal, hogy az ingyen játék letöltés során nem a teljes játékot tölthetjük le. Így szelektáltam az olyan oldalakra, ahol valamilyen okból az ingyen játékletöltésnél a teljes játékot le lehetett tölteni. Könnyebb dolgom volt a külföldi ingyen játék letöltési oldalaknál. Itt is volt olyan, hogy az ingyen játék letöltéséhez regisztrálnom kellett, de találtam olyan oldalakat is, ahol az ingyen játékletöltés érdekes módon valamennyi pénzhez volt kötve: Ha ez egy ingyen játékletöltési oldal, akkor az ingyen játékletöltés miért is nem ingyenes?  De persze remek oldalakat is találtam, na meg a haverok is tudtak ajánlani oldalakat, ahol ingyen játékletöltést hirdettek. Persze, az ember gyarló, és kapzsi is tud lenni, így sosem elég szinte a játékokból. Az ingyen játékletöltés egy szenvedéllyé tud válni, hiszen az ingyen játék letöltési oldalakon folyamatosan új és új játékok jelennek meg. Ha ilyen rabja lesz valaki, akkor az ingyen játék letöltés az egyedüli megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr1003535382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása