Napjaink emelkedő árai nem kímélik a dohányzókat sem. Hatalmas, különböző okokból kifolyó áremelkedés következtében egyre többen leszokásra folyamodnak pénzmegtakarítás érdekében

Itt kapcsolódik be a képbe az úgy nevezett elektromos cigaretta, ami orvosi tesztelések alapján segít a leszokásban. Működését úgy tervezték meg, hogy nikotinon kívül az elektromos cigi más anyagot ne jutasson a szervezetbe egy patronon keresztül, amit a cigi belsejébe kell belehelyezni.

Különböző erősségű patronok kaphatóak az elektromos cigihez a bennük lévő nikotin mennyiségétől függően. A megfelelő erősségű patron kiválasztásához néhány szempontot figyelembe kell venni, mint például hány szál, illetve mekkora nikotintartalmú cigarettát szív az illető. Bár helyenként borsos árat elkérnek egy ilyen csomag (5 darab) elektromos cigi patronért (például gyógyszertárakban), mégis sokan választják ezt a módszert a leszokásra. A statisztikák azt mutatják, hogy az elektromos cigit használók nagy aránya az idős korban lelhető meg.A folyamatosan emelkedő cigaretta árak mellett azért akadnak szép számban olyanok is akik nem akarnak megválni káros szenvedélyüktől, így nem váltanak elektromos cigire. Példaként bemutathatnám az ismeretségi körömet, ahol jó néhány dohányos megfordul. Közülük a többség megkérdőjelezi a cigaretta árak ilyen gyorsütembe történő emelkedését, de az elektromos cigiről hallani se akarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr903535342

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dohányozni tilos 2012.01.26. 22:54:50

... de cigizni szabad! 2012. január 1-től tilos a dohányzás. Szinte mindenhol, ahol rágyújtanánk, kivéve az utcán, de ott is 5 méter távolságot kell tartani minden olyan hely bejáratától, ahol már nem szabad. Ez a törvény leginkább a kocsmakultúrá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mslipton 2012.08.06. 12:03:00

Szerintem nem a dohányzásban rejlik a probléma, sokkal inkább a mértéktelenségben. Dohányozni lehet alkalmanként, szertartásszerűen, kiélvezve a pillanatot, a dohány illatát és zamatát ízlelgetve, illetve lehet buszmegállók mellett, 5 perces szünetekben, idegi alapon, kapkodva, oda nem figyelve. Az előbbi kétlem, hogy pusztító hatással lenne az emberre.
süti beállítások módosítása