Művész moziba mennél?

Tudnod kell, hogy igazából Művész mozinak azt a mozit hívhatnák, ahol igazán csak művész filmeket vetítenek, hisz ez lenne a lényege. Ha már itt tartunk, ez olyan, mint sok whisky ugyebár nem whisky,

hiába írják rá az üvegre J. S ha már itt tartunk, nekem, nem tisztem eldönteni, melyik az igazi művész mozi, s melyik nem az. Inkább vagyok whisky szakértő, mint a moziké.

De azért van pár ötletem, ha Budapesten művész moziba mennél, hova menj.

Leírok pár lehetőséget, de hogy melyik „whiskyt” veszed le a polcról, az már a Te dolgod. A mai világban ugyanis, semmit ne vegyél készpénznek, még azt sem, amit egy cikkíró, vagy egy újságíró írt.

Se a híreket, se a véleményeket, csak vedd útmutatásnak. Semmi többnek, s bármi is érdekel, nézz több helyen utána, s válaszd, a neked legszimpatikusabb, mozit, whiskyt, vallást, stb. J.  Így jársz a legjobban, ezt az egyet készpénznek veheted.

Szóval a Művész mozik, amiket én és baráti köröm szívesen látogatunk Budapesten, a következőek:

Művész Art Mozi, Bp., V. ker.,Teréz körút 30.

Puskin Art Mozi Bp., V. ker., Kossuth Lajos u.18.

Toldi Art Mozi Bp., V. ker., Bajcsy – Zsilinszky út 36-38.

Itt megtalálod ezeknek a művész moziknak a kínálatát, kontaktot, a jegyrendelésre, telefonszámukat, mindent.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-penzt-eletet.blog.hu/api/trackback/id/tr214218791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása